2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Hemşirelik Bölümü Staj Evraklarına İlişkin Duyuru

07 Ocak 2020

ÖNEMLİ DUYURU!

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Hemşirelik Bölümü İçin

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE İNTÖRNLÜK VE STAJ DERSLERİ KAPSAMINDA HASTANELERDE STAJLARA ÇIKILACAKTIR.

STAJ İÇİN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN AŞAĞIDAKİ BELGELERİ TAMAMLAYARAK (2 NÜSHA) OKULLARIN AÇILDIĞI İLK HAFTA (2 MART 2020 - 6 MART 2020) TARİHLERİ ARASINDA KESİN DERS KAYDI YAPILAN İLGİLİ ANABİLİM DALLARINA TESLİM EDİLMESİ ZORUNLUDUR. (TÜM EVRAKLAR DOSYA VE PDF OLARAK TESLİM EDİLMELİDİR.)

STAJ EVRAKLARININ ARA TATİLİ DÖNEMİNDE MEMLEKETLERİNİZDE ALMANIZ YARARINIZA OLACAKTIR. EVRAKLARINI BELİRTİLEN SÜRE İÇERİSİNDE TAMAMLAMAYAN VE TESLİM ETMEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ STAJLARA ÇIKAMAYACAK OLUP, SORUMLULUK ÖĞRENCİLERİMİZİN KENDİLERİNE AİTTİR.

STAJ İÇİN GEREKLİ BELGELER

*Güz Dönemi Başında staj için teslim etmiş olduğunuz serolojik test sonuçları, Tek Hekim Raporu ve süresi 1 yılı aşmamış İş Sağlığı ve Güvenliği Belgeleriniz geçerli olacaktır. (belirtilen evraklar tekrar teslim edilecektir.)

*Güz dönemine ilave olarak yeni alınmış olan SGK Provizyon çıktıları (SGK’dan Belge Tür Kodu yazılı olmalı ve onaylı almalıdır.)

*Sosyal Güvenlik Durumu Taahütnamesi verilmesi (Örneği web sayfasında yayınlanmıştır) (evraklarla beraber Anabilim Dallarına teslim edilecektir.)

*Öğrenci Kimlik Kartı fotokopisi ve T.C. Kimlik Kartı fotokopisi

*Ziraat Bankası Bolu Merkez şubesinden alınmış  IBAN  No ve T.C. Kimlik numaraları

NOT: Alınacak olan İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikalarında eğitim süresinin 16 Saat olması zorunludur.

FAKÜLTE DUYURULARI