2019-2020 BAHAR DÖNEMİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ DERS KAYITLARI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

26 Şubat 2020

HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ

DERS KAYITLARI DUYURUSU!

*-Mezun konumunda bulunan son sınıf öğrencilerimiz intörnlük derslerine kayıtlanacak olup, öğrencilerimizin intörnlük staj derslerine kayıtlanabilmeleri için alttan almaları gereken mesleki alan ana derslerimizin ve staj derslerimizin tamamından geçer not almaları zorunludur. Bu şartı sağlamayan öğrencilerimizin İntörnlük staj derslerine kayıtlanmamaları gerekmektedir. Aksi halde Danışman onayında ders kaydı silinecektir.

*-2019-2020 yılı bahar dönemi itibari ile müfredatımıza İş Sağlığı ve Güvenliği Dersi (Seçmeli Havuzlarına) eklenmiş olup, bahar döneminde,

1. Sınıflar İş Sağlığı Güvenliği-I
  2. Sınıflar İş Sağlığı Güvenliği-II
  3. Sınıflar İş Sağlığı Güvenliği-III

Derslerini seçmeli derslerinden birisi olarak almak zorundadır. (Belirtilen dersleri seçmeli ders olarak almak istemeyen öğrencilerimiz İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikalarını kendi imkânları ile almaları gerekmektedir.) Öğrencilerimizin iş Sağlığı ve Güvenliği dersini almalarının sebebi önümüzdeki eğitim öğretim yılında staj derslerinde staja çıkabilmeleri için iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin yerine sayılması planlanmaktadır.

*-Ders kayıtlarında seçmeli havuz derslerinin kontrol edilerek kayıtların yapılması ve her dönemde 2 seçmeli ders bulunması gerekmektedir. Seçmeli havuz ders değişikliği sorunu bulunan öğrencilerimiz danışmanlarına bilgi vermeli ve transkriptinde gerekli düzenlemeleri yaptırması gerekmektedir.

*-Ders kayıtlarında sonra seçilen derslerinizi danışman onayına göndermeniz gerekmektedir. Okulun açıldığı ilk hafta (02-06/03/2020 tarihleri arasında danışmanınıza gelerek danışman onaylarınızı yaptırmanız gerekmektedir. Ders kaydı aşamasında yaşanan sıkıntılarınızın danışman onayı esnasında giderileceği bunun için danışman onayı için danışmanlarınızın yanına giderek derslerinizi onaylatmanız büyük önem arz etmektedir. Aksi halde ders kayıtlarında yaşanan problemlerden öğrencilerimiz kendileri sorumludur.

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLMASI DİLEKLERİMİZLE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Hemşirelik Bölüm Başkanlığı

FAKÜLTE DUYURULARI