ÖNEMLİ DUYURU: İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ

19 Haziran 2020

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ

*Hemşirelik Bölümünde 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Bahar Döneminde İş Sağlığı Güvenliği-I, İş Sağlığı Güvenliği-II ve İş Sağlığı Güvenliği-III Derslerinden 1 tanesini alan ve bu dersten başarılı olan öğrencilerimize iş sağlığı Güvenliği Sertifikaları Üniversitemiz İş Sağlığı Güvenliği birimi tarafından verilecektir. Bu öğrencilerimizin İBUZEM’den sertifika eğitimlerine katılmalarına gerek yoktur.

*İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ DERSİNE KAYITLANMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN DUYURULUR

İş Sağlığı  ve  Güvenliği Dersini almayan öğrencilerimize İş Sağlığı Güvenliği  eğitimleri,  Koronavirüs  tedbirleri nedeniyle,  İBUZEM  Uzaktan  Eğitim Sistemi üzerinden verilecektir.

Staj  yapma  zorunluluğu  olan  öğrencilerimizin,  İBUZEM  duyuruları  üzerinden  verilen bilgilendirme doğrultusunda, eğitimlere kayıt olmaları gerekmektedir.

Eğitimin tamamına katılan öğrenciler  yeterlilik  sınavına  girmeye  hak  kazanacaktır.  Yeterlilik  sınavında  başarılı  olanlar, Eğitim  Katılım Belgelerini,  yine  sistem  üzerinden  alacaklardır.

Yaz döneminde ve 2020-2021 eğitim öğretim yılında staja çıkılacağı nedeniyle tüm öğrencilerimizin İBUZEM le verilecek olan eğitimlere katılarak İş Sağlığı ve Güvenliği Belgelerini almaları faydalarına olacaktır.Aksi halde başka bir eğitim düzenlenemeyecek olup, belgelerini almayan öğrencilerimiz bir sonraki eğitim döneminde staja çıkamayacaklardır.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur!

FAKÜLTE DUYURULARI