< < Fakültemizde Hizmet İçi Eğitim Etkinliği Kapsamında "Ders ve Dönem Planı Hazırlama" Eğitimi Gerçekleştirildi
-->

27 Eylül 2022

Fakültemizde 26 Eylül 2022 tarihinde “Ders ve Dönem Planı Hazırlama” eğitimi düzenlendi. Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Anıl RAKICIOĞLU SÖYLEMEZ’in sunumuyla birlikte soru-cevap şeklinde interaktif bir ortamda gerçekleştirilen eğitimde, öğretim elemanlarının müfredat kapsamında verdikleri derslere ilişkin ders planlamalarını hazırladıkları bir atölye çalışması da yapıldı. Eğitimi gerçekleştiren Doç. Dr. Anıl RAKICIOĞLU SÖYLEMEZ'e verimli geçen eğitim için, içten teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.