< < Üniversitemizde 29.9.2022 Tarihinde Gerçekleştirilen Paydaş Danışma Kurulları Çalıştayında Fakültemiz İç ve Dış Paydaşları Toplantısı Yapıldı
-->

03 Ekim 2022

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü ve 2024- 2028 Stratejik Plan Hazırlama Ekibi Paydaş Analizi Komisyonu iş birliğiyle gerçekleştirilen çalıştay, Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Kamil Gürel, çalıştay programı ve paydaşların kararlara katılmasının yararları hakkında bilgi verdi. Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı katılımcıları selamladı ve kalite akreditasyonun üniversitemize, şehrimize katkılarını açıkladı. Üniversitemiz Kalite Komisyonu Öğrenci Üyesinin konuşması ve paydaş görüş anketinin paylaşılmasından sonra programa her akademik birim ve ilgili dış paydaşların kendilerine ayrılan masalarda birimler içinde yaptığı çalışma ve görüş alışverişinin gerçekleştirildiği toplantı ile devam edildi.

Fakültemiz Paydaş Danışma Kurulu üyeleri ile yapılan toplantıda iki gündem tartışıldı:

1. Paydaşların beklenti ve ihtiyaçlarına göre süreçlerin ve gerçekleşecek faaliyetlerin belirlenmesi,

2.Faaliyet alanlarımıza yönelik paydaş görüşlerinin alınması, yapılabilecek ortak çalışmaların planlanması.

Alınan kararlar, Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Nazmiye Yıldırım tarafından diğer paydaşlara aktarıldı ve değerlendirmeler yapıldı. Çalıştay, dilek ve temennilerin iletilmesinin ardından sona erdi.