Hemşirelik Bölümü Öğrencilerine Akran Yönderliği Eğitimi Gerçekleştirildi

23 Mayıs 2024 Perşembe

20/05/2024 tarihinde Eğitim Komisyonu tarafından düzenlenen Akran Yönderliği Programı başlıklı eğitim 2. sınıf öğrencileri, 3. sınıf yönder öğrenciler, 2. ve 3. sınıf danışman hocalarımız, eğitim komisyonu üyeleri ve için Hemşirelik Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Yasemin YILDIRIM USTA’nın katılımlarıyla C Blok Amfi-2’de gerçekleştirilmiştir.
Hemşirelik bölümünde 2023-2024 eğitim öğretim yılında uygulanmaya başlanan Akran Yönderliği Programı kapsamında Eğitim Komisyonu koordinatörlüğünde 2024-2025 eğitim öğretim yılının Yönderlerinin belirlenmesi için hemşirelik bölümü 2. sınıf öğrencilerine 20/05/2024 tarihinde saat 12:30’da C Blok Amfi-2’de Akran Yönderliği Programı eğitimi verilmiştir. Eğitim, 2. ve 3. sınıf danışman hocalarımızın da katılımı ile tamamlanmıştır. Ayrıca programda bir yıl boyunca yönder olarak görev almış öğrencilerimiz deneyimlerini paylaşmıştır. Yönder öğrencilerimizin programa verdikleri katkıları için Hemşirelik Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Yasemin YILDIRIM USTA tarafından katılım belgeleri verilmiştir.