60+ Birlikte Öğrenme Üniversitesi Bahar Dönemi Kapanış Töreni Gerçekleştirildi

12 Haziran 2024 Çarşamba

05 Mart 2024 tarihinde açılışı gerçekleştirilen Birlikte Öğrenme Üniversitesi’nin ilk eğitim programı başarıyla tamamlandı ve 07 Haziran 2024 tarihinde kapanış töreni gerçekleştirildi.
Bu yıl Bahar döneminde eğitim öğretime başlanılan Birlikte Öğrenme Üniversitesi’ne Bolu’da ikamet eden 60 yaş üstü, lise ve üstü eğitime sahip 44 vatandaşımız kayıt yaptırdı. Eğitim öğretim 12 hafta boyunca, 3 Zorunlu, 7 seçmeli ders ile Salı, Çarşamba ve Cuma günleri gerçekleştirildi. Üniversitemizin farklı fakültelerinden 13 Eğitmen 10 dersin hayata geçmesine katkı sundu. Bahar 2024 dönemi sonunda 38 öğrenci sertifika almaya hak kazandı.
Kapanış törenine; Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Milletvekilleri İsmail Akgül ve Türker Ateş, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Prof. Dr. Aydın Him, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Nazmiye Yıldırım, Hayat Boyu Öğrenme Uygulama ve Araştırma Müdürü Prof. Dr. Hamit Coşkun, Üniversitemiz Senatörleri, akademik, idari yönetici ve personel ile büyüklerimiz katıldı.
Tören, eğitim öğretim sürecini içeren sinevizyon gösterisi ile başladı. Akabinde Birlikte Öğrenme Üniversitesi öğrencilerimizden Günay Kılıç, büyüklerimiz adına teşekkür konuşması yaptı. Tören, protokol konuşmaları ile devam etti. Konuşmaların ardından 3 aylık eğitim sürecini tamamlayan büyüklerimize dönem sonu belgeleri; büyüklerimizin eğitimlerine katkı sunan akademisyenlerimize teşekkür belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
Kapanış töreninde projeye ve eğitim programına katkı sağlayan Fakültemiz Dekanına ve öğretim elemanlarına teşekkür belgesi takdim edildi. Proje yürütücülüğünü üstlenen Prof. Dr. Nazmiye Yıldırım’a ve hem projenin yürütülmesinde hem de Sağlıklı Yaşlanma dersinin eğitmeni olan Gerontoloji Bölümümüzün Araştırma Görevlisi Elif Güngör’e, Denge ve Koordinasyon (Fiziksel Egzersiz) dersinin eğitmeni olan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şebnem Avcı’ya katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
Birlikte Öğrenme Üniversitesi öğrencilerimiz 5 dönem daha devam ederek, mezuniyet belgesi alacaklardır. Mezuniyetlerini de görebilmeyi diliyoruz.