Fakültemiz Öğrencilerine Ödül

13 Haziran 2024 Perşembe

Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından düzenlenen 2. Sağlık Bilimleri Gençlik Projeleri Yarışması “Fikirlerden Projelere” başlıklı etkinliğe Üniversitemiz öğrencileri Stj. Fzt. Kevser Ezgi Erdoğan, Stj. Fzt. Gülin Ebrar Erdem ve Stj. Fzt. Emel Balcı projeleriyle katıldı.

Akademik danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Kurul’un yaptığı, Stj. Fzt. Gülin Ebrar Erdem’in sunduğu “3D Yazıcı ile Üretilen Fleksör Tendon Kesilerinin Fonksiyona Etkilerinin Gösterilebileceği Modellerin Öğrencilerin Bilgi Düzeylerine Etkisinin incelenmesi” projesi sözel bildiri kategorisinde 1.lik ödülünü kazanırken akademik danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Kurul’un yaptığı, Stj. Fzt. Kevser Ezgi Erdoğan’in sunduğu “3D Yazıcı ile Üretilen Yaralanmış Doku Modellerinin Öğrencilerin Sağlıklı ve Yaralanmış Dokuları Ayırt Etme Becerilerini Artırmada Kullanılabilir Mi?” projesi poster bildiri kategorisinde 2.lik ödülünü kazandı. Ayrıca akademik danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Kurul’un yaptığı, “Motor İmgelemede Kullanılan Lateralizasyon Testinin Kolay Uygulanmasını Sağlamak İçin Bilgisayar Ortamında Yeniden Oluşturulması” projesini Stj. Fzt. Emel Balcı sundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı yarışmaya katılan öğrencilere ve bu başarılarda emeği olanlara teşekkür edip başarılarının devamını diledi.