SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

30 Eylül 2024 Pazartesi

Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı 27/09/2024 tarihinde saat 10.30'da B Blok İzzet Baysal Amfisinde yapıldı. Toplantıya, BAİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın HİM, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazmiye YILDIRIM, Dekan Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Ramazan KURUL, Doç. Dr. Nevin ÇITAK BİLGİN, Fakülte Sekreteri İbrahim GÜLER, Bölüm Başkanları Prof. Dr. Eylem TÜTÜN YÜMİN, Doç. Dr. Birgül CERİT, Doç. Dr. Aylin AKOĞLU ve Yardımcıları ile akademisyenler katıldı.

Akademik Genel Kurul Toplantısı, Prof. Dr. Nazmiye YILDIRIM’ın 2023-2024 eğitim öğretim dönemini değerlendirmesi ile başladı. Değerlendirme sonunda, Rektörlüğe destekleri için tüm öğretim elemanları ile idari personele özverili çalışmaları ve emekleri için ayrı ayrı teşekkür edildi. Toplantıya katılan akademisyenlerin görüşleri ve önerileri alındı.
Toplantıya BAİBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi 2024-2028 Stratejik Planının görüşülmesi ile devam edildi. Akabinde Fakültemiz Dekanı tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılının planlamasına ve koordinasyonuna yönelik bilgilendirmeler yapıldı. 2024-2025 eğitim öğretim yılımızın hepimize hayırlı olması dileğinde bulundu.

Akademik Genel Kurul Toplantısı sonunda son bir yıl içinde atama - yükseltmesi gerçekleşen öğretim üyelerine plaket takdimine geçildi. Prof. Dr. Eylem TÜTÜN YÜMİN’e ve Doç. Dr. Bedriye AK’a plaketleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him tarafından takdim edildi ve selamlama konuşması yapıldı. Prof. Dr. Aydın Him konuşmasında Sağlık Bilimleri Fakültesinin eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve toplumsal katkı faaliyetlerinin gurur verici olduğunu ifade etti. Emekleri için akademik ve idari personele teşekkür ederek, 2024-2025 eğitim öğretim yılımızın hayırlı olmasını diledi.

Toplantıya katılan herkese katılımları için teşekkür edilerek, toplantı sonlandırıldı. Fakülte Sosyal Etkinlik ve Kültür-Sanat Komitesi tarafından organize edilen yeni eğitim öğretim yılının açılışı gerçekleştirildi.