Aile ve Sosyal Hizmetler Bolu İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlarda çalışan bakım personeli üniversitede

17 Mayıs 2022 Salı

Fakültemiz ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bolu İl Müdürlüğü iş birliği kapsamında, müdürlüğe bağlı kuruluşlarda çalışan bakım personelinin engelli, yaşlı ve çocuklara yönelik hizmetlerinin geliştirilmesi ve bilgilerinin güncellenmesi amacıyla eğitim programı düzenlenmiştir.

Eğitim, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nazmiye Yıldırım ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bolu İl Müdürü Cemal Keskin’in katılımıyla 16 Mayıs 2022’de başlatılmıştır.

Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Birgül Cerit’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek programda eğitimci olarak; Prof. Dr. Muhittin Tayfur, Doç. Dr. Birgül Cerit, Doç. Dr. Makbule Tokur Kesgin, Doç. Dr. Gülüzar Şule Tepetaş Cengiz, Dr. Öğr. Üyesi Rabia Keçialan, Dr. Öğr. Üyesi Bedriye Ak, Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Ceylan, Dr. Öğr. Üyesi Simge Çoşkun Palaz, Öğr. Gör. Dr. Mehmet Karakaş, Öğr. Gör. Tuba Kaya Benli, Öğr. Gör. Seher Zengin, Öğr. Gör. Eda Çeker, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yrd. Timuçin Erem, İl Müdür Yrd. Pınar Altok Erateş ve Psikolog Aslı Atıcı katkı sunacaktır. Eğitim programı 1 Temmuz 2022 tarihine kadar devam edecektir.