TÜRKİYE MÜNAZARA LİGİ üniversite kategorisinde bölge finalinde Bolu’yu Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencileri temsil edecek!

24 Nisan 2022 Pazar

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinden Hazar GÖKÇE ve Berna SÖNMEZ, Türkiye Münazara Ligi kapsamında ilk etabı Bolu'da üniversite öğrencileri arasında gerçekleşen yarışmayı kazandılar. Üniversite kategorisinde Bolu’yu bölge finalinde temsil edecekler.

Dekanımız Prof. Dr. Nazmiye Yıldırım kendilerini çabaları için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyor. Bolu Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Şimşek’e gençlere sunduğu destekler için teşekkür ediyor.

Yarışmaya katılan öğrencimiz Hazar GÖKÇE, düşüncelerini ve duygularını şöyle ifade etmektedir;

Yarışmaya büyük bir inanç ve hırsla katıldık. Kendimize güveniyorduk ve ekip arkadaşımla beraber bu yola çıkarken hedefimiz Türkiye Finali olan Ankara idi. Bu sürede kendimizi geliştirmek için makale okumaları ve çalışmalar yaptık. Bizim bir amacımız da hemşirelik öğrencilerinin çok yönlülüğünü göstermekti ve hala bu hedef daha büyük bir hedef olan Türkiye finali için bileniyor. Biz geleceğin hemşirelerine kendi adımıza bir şey söyleyecek olursak "Bizler her zaman her yerde isminden bahsettirecek hemşireler olacağız. Sizler de bizimle beraber bu bayrağı taşıyacaksınız”. Hep beraber büyüyeceğiz ve fakültemizi, şehrimizi önce bölge finalinde Sinop'ta daha sonra ise inşallah Ankara'da temsil edeceğiz. Biz inanıyoruz siz de inanın bu sene Türkiye Münazara Ligi Şampiyonları BAİBÜ Hemşirelik öğrencilerinden olacak!

Yarışmaya katılan öğrencimiz Berna SÖNMEZ, düşüncelerini ve duygularını şöyle ifade etmektedir;

Katılmaya karar verdiğim andan itibaren ilk elemeyi geçip kendimi bir sonraki turda hayal ettim ve şimdi öyle de oldu. Benim için heyecanlı ve bana katkısı olan bir süreçti. Hala da başındayız. Şimdilik ilk elemeyi geçmek benim için motive edici. Araştırıp öğrendiklerimle bu süreç bana birçok şey kattı. Güçlü ve geliştirmem gereken yanlarımı bir kez daha gördüm.

Bu süreçte bizi destekleyen ve yarışma günü de önce ve sonrası da her zaman yanımızda olan Saygıdeğer Dekanımız Prof. Dr. Nazmiye Yıldırım hocamıza, bizlere inanan arkadaşlarımıza, hocalarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Sizlerin destekleri bizim için çok ama çok kıymetli….