Büyük Hayırsever Merhum İzzzet Baysal'ı Vefatının 22. Yıl Dönümünde Anıt Mezarı Başında Andık

07 Mart 2022 Pazartesi

Kimi insanlar öldükten sonra bile gönüllerde yaşamaya, sevgiyle, saygıyla, özlemle, hayranlıkla anılmaya devam ederler. Merhum İzzet Baysal da insanların kalbinde bu şekilde yaşamaktadır. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin öğrencileri, üniversitenin akademik ve idari görevlileri, üniversitedeki hastaneye şifa bulmaya gelenler ve yakınları, bir şekilde yolu Gölköy yerleşkesine düşenler Anıt Mezar başına gelip dualar ederler ve İzzet Baysal’ı yüce bir sevgiyle anarlar. İzzet Baysal geçmişte sağlık, sosyal, eğitim ve ekonomik açıdan toplumun refahına hizmet eden çalışmalarıyla; şimdi ve gelecekte ise İzzet Baysal Vakfı aracılığıyla sürdürülen hizmetleriyle sonsuza kadar yaşayacaktır.

Sağlık Bilimleri Fakültesi de öğretim elemanları, çalışanları ve öğrencileriyle birlikte 5 Mart 2022’de İzzet Baysal’ı kabri başında büyük bir özlemle andı.

İZZET BAYSAL VAKFI’NIN AKADEMİSYENLERE VERDİĞİ GELENEKSEL ÖDÜLLERİN TAKDİMİ
Tıp Fakültesi Konferans salonunda devam eden törende uluslararası yayın yapan öğretim elemanlarına İzzet Baysal Vakfı tarafından verilen geleneksel ödüllerin takdimi yapıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Nazmiye YILDIRIM ve Doç. Dr. Makbule TOKUR KESGİN de bu törende ödüllerini alarak Fakültemizi gururlandırdılar.