İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Konteyner’ı Kristal Baret Ödülü aldı!

17 Aralık 2018 Pazartesi

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Bolu Belediyesi tarafından imzalanan protokol kapsamında, geçtiğimiz yıl Uluslararası Güvenli Okullar, Çalışan Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu düzenlendi ve İş Güvenliği Eğitim Konteyneri yapıldı. Geçtiğimiz Mayıs ayından bu yana 2000’den fazla öğrenci konteynerde iş güvenliği eğitimi aldı.

Bolu Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği Anabilim Dalı Öğr. Gör. Hacer Alpteker’in yürütücü olarak görev aldığı ‘’İş Güvenliği Eğitim Konteyneri (DOJO ALANI) projesi’’ Türkiye’de ilk ve örnek bir model olması nedeniyle İş Sağlığı ve Güvenliği alanında en prestijli ödüllerden biri olarak tanımlanan Kristal Baret Ödülü’ne layık görüldü.