Voleybola ambargo koyduk: Kız takımımız 1. Erkek takımımız 3. oldu

19 Mart 2024 Salı

2023-2024 eğitim öğretim yılı Üniversite İçi Öğrenci Spor Müsabakaları tamamlandı. Fakültemiz öğrencilerinden oluşan voleybol takımlarından Kızlar 16, Erkekler 14 Fakülte/Yüksekokul ile mücadele etti. Fakültemiz, turnuvanın en başarılı Fakültesi oldu.
Yoğun ders programı içerisinde spor etkinliklerinde mücadele eden Fakültemizin değerli öğrencilerine ve organizasyonu için Fakültemiz Spor Temsilcisi hocalarımıza teşekkür ederiz. Elde ettikleri başarı gurur vericidir.
Gerçekleştirilen müsabakalar öğrencilerimizin yoğun ders programı içerisinde deşarj olmalarına ve sosyalleşmelerine, daha aktif bireyler olmalarına katkı sağlamıştır.  Ayrıca branşların takım oyunu şeklinde oynanması da mesleki yaşamlarına katkı sağlayacaktır.
Öğrencilerimizin bir kazanım elde etmesine ve turnuvanın şenlik havasında geçmesine katkıda bulunan Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığına, katılım gösteren ve destek veren tüm öğrencilerimize, hocalarımıza ve tüm paydaşlara teşekkür ederiz.

Haberin devamı için: https://ajanda.ibu.edu.tr/ogrenciler-arasi-voleybol-turnuvasi-duzenlendi/