Kalite çalışmalarına devam….

04 Ocak 2024 Perşembe

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından Fakültemizde 28 Aralık 2023 tarihinde saat 15.00’de gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Coşkun KARACA, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazmiye YILDIRIM, Kalite Koordinatör Yardımcıları, Kalite Birim Sorumlusu ile bölüm başkanları, bölüm kalite komisyonu başkan ve üyeleri, öğretim elemanları ve personel katıldı.

Toplantıda, Kalite Koordinatörü tarafından kalite çalışmalarıyla ilgili gelişmeler, planlananlar ile memnuniyet anketi hakkında bilgi verildi. Kalite Koordinatör Yardımcıları tarafından üniversitemiz kalite ve kalite süreçlerinin iyileştirilmesine yönelik sözlü sunumlar yapılmıştır. Ayrıca Fakültemiz kalite çalışmaları hakkında açıklamalar yapılmıştır. Toplantıda öğretim elemanlarının soruları yanıtlanmıştır.

Emekleri için Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğüne teşekkürlerimizi sunarız.