AKADEMİK - KLİNİK İŞBİRLİĞİ BAŞARI İLE SÜRDÜRÜLÜYOR

14 Ocak 2022 Cuma

Sağlık Bilimleri Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazmiye YILDIRIM ve Hemşirelik doktora öğrencisi Öğr. Gör. Aliye YAŞAYACAK, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (03.01.2022) ve BAİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (12.01.2022), Psikolojik Sermayenin Pozitif Psikolojik Müdahaleler yoluyla geliştirilmesi konusunda yönetici ve sorumlu hemşirelerle bir araya geldiler. Hastanelerin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlükleri ile işbirliği içinde gerçekleştirilen bu eğitim etkinliğinde pandemi sürecinin daha da artırdığı stres ve tükenmişlik konularını önlemeye yönelik yapılacak girişimler hakkında da bilgiler verilmiştir.

03.01.2022 - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde

12.01.2022 - BAİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde