Sağlık Bilimleri Fakültesinde 2019-2020 Akademik Açılış

24 Eylül 2019 Salı

Sağlık Bilimleri Fakültesinde 2019-2020 akademik dönem açılışı rektör vekili ve rektör yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaman'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Sağlık Bilimleri Fakültesinde 2019-2020 akademik dönem açılışı rektör vekili ve rektör yardımcısı Prof. Dr. Mustafa YAMAN'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Dönem açılışında sağlık bilimleri fakültesi dekanı Prof. Dr. Arzu İLÇE fakülte sekreterliği görev değişikliği sebebiyle Gönül Çilbaş'a teşekkür plaketini ve yeni fakülte sekreteri görevine getirilen Mustafa Acar'a hayırlı olsun hediyelerini verdi. Sağlık Bilimleri Fakültesinin dekan yardımcılarına ve sağlık yüksekokulu müdür yardımcılığı görevini değişik zamanlarda üstlenmiş öğretim üyelerine teşekkür plaketleri verildi. Sağlık Bilimleri Fakültesi dekanı Prof. Dr. Arzu İlçe yeni akademik dönemin tüm öğretim üyelerine hayırlı olsun dileklerini konuşmalarında iletti. Açılış kokteylinin ardından dönemin ilk akademik kurul toplantısı yapıldı.