Uluslararası yayın yapan akademisyenlerimize, İzzet Baysal Vakfı’ndan ödül

05 Mart 2024 Salı

İzzet Baysal Vakfı ve Üniversitemizin kurucusu, Bolu’nun babası kıymetli hayırsever İzzet Baysal, aramızdan ayrılışının 24’üncü yılı, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Milletvekilleri Yüksel Coşkunyürek ve Türker Ateş, Bolu Tugay ve Garnizon Komutanı Tnk. Komd. Alb. Cavit Nartop, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bülent Bilgin, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve mütevelli heyet üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının bölge ve il müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, hayırsever iş insanları, akademik ve idari personel, öğrenciler ve vatandaşların katılımlarıyla Tıp Fakültesi Konferans Salonunda tören düzenlendi.

İzzet Baysal Vakfı tarafından uluslararası yayın yapan akademisyenlerimize her yıl 5 Mart merhum İzzet Baysal’ı Anma Günü’nde verilen geleneksel ödüller, Bolu protokolü ve İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyet Üyeleri tarafından takdim edildi. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Şebnem AVCI ve Dr. Öğr. Üyesi Elif DUYGU YILDIZ, Q1 kategorisindeki dergilerde yaptıkları yayınlardan dolayı İzzet Baysal Vakfı tarafından ödüle layık görüldüler.