Fakültemiz Akademisyenlerinin "AD Scientific Index-2024" Başarısı

22 Mart 2024 Cuma

Uluslararası sıralama kuruluşu AD Scientific Index’in Google Scholar açık profillerine göre AD Scientific Index-2024 “Turkey Scientist and University Ranking 2024 Top Scientists” listesi adscientificindex.com adresinde yayınlanmıştır.

218 ülke ve 22.398 üniversitedeki 1.353.438 akademisyenin yer aldığı listede; Türkiye adresli üniversite ve kurumlardaki en çok atıf alma sayısı ve son 6 yıldaki H indeksine göre yapılan inceleme doğrultusunda Üniversitemiz adresli 281 öğretim elemanı sıralamaya girmiştir.

Fakültemizden de 22 öğretim üyesi (Prof. Dr. Arzu ÖZCAN İLÇE, Prof. Dr. Nazmiye YILDIRIM, Prof. Dr. Yasemin YILDIRIM USTA, Doç. Dr. Nuriye ÖZENGİN, Doç. Dr. Aylin AKOĞLU, Doç. Dr. Makbule TOKUR KESGİN, Doç. Dr. Şebnem AVCI, Doç. Dr. Saadet CAN ÇİÇEK, Dr. Öğretim Üyesi Nurhan CİNGÖL, Dr. Öğretim Üyesi Saadet ERDEM, Dr. Öğretim Üyesi Simge COŞKUN PALAZ, Dr. Öğretim Üyesi Ganime Esra SOYSAL, Dr. Öğretim Üyesi Songül ÇAĞLAR, Dr. Öğretim Üyesi Mehmet KARAKAŞ, Dr. Öğretim Üyesi Şeyma DEMİR ERBAŞ, Öğretim Gör. Fatma AYHAN, Öğretim Gör. Serkan SEVİM, Öğretim Gör. Eda ÇEKER, Araş. Gör. Dr. Ümmühan YİĞİT, Araş. Gör. Mehmet Ali ÇALIŞKAN, Araş. Gör. Aykut TURGUT, Araş. Gör. Melisa BULUT) sıralamaya girmiştir.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.