Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinin Klinik Uygulamalarına Yönelik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

05 Ekim 2023 Perşembe

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ve BAİBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü iş birliğinde klinik/saha uygulamalarını iyileştirme ve öğrencilerin kliniklerde yaşadıkları sorunları gidermeye yönelik toplantı 03/10/2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya Bolu İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammed Emin DEMİRKOL ve BAİBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazmiye YILDIRIM, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Zeynep BAYSAL, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr.  Nevin ÇITAK BİLGİN, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr.  Yasemin YILDIRIM USTA, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem CEYLAN, Doç. Dr. Bedriye AK, Hemşirelik Bölümü Uygulamalı Eğitimler Komisyonu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KARAKAŞ, Sağlık Bilimleri Fakültesi Fakülte Sekreteri İbrahim GÜLER ve Bolu İl Sağlık Müdürlüğü Basın Birim Sorumlusu Lütfiye Nur UZUN katılmıştır.

Toplantının açılışını Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazmiye YILDIRIM yapmış, klinik/saha uygulamalarını iyileştirmeye yönelik yapılan çalışmaları aktarmıştır. Sonrasında Bolu İl Sağlık Müdürü sayın Doç. Dr. Muhammed Emin DEMİRKOL, öğrencilerin klinik/saha uygulamalarındaki deneyimleri ve yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi almış ve bu sorunların iyileştirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunmuştur.
Desteklerinden dolayı İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammed Emin DEMİRKOL ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız.