FAKÜLTEMİZ YÖNETİM KURULUNUN BAHAR DÖNEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMASI

01 Nisan 2023 Cumartesi

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemine mahsus olmak üzere 30/03/2023 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ve 31/03/2023 tarihinde Üniversitemiz Senatosu tarafından alınan kararlara ek olarak ve c maddesi gereğince;
  • Fakültemiz programlarında yer alan derslere ait uygulamaların (laboratuvar, atölye, saha vb.) 2022- 2023 eğitim-öğretim bahar dönemi içinde yüz yüze yapılmasına,
  • Uygulamalı derslerin ara sınavlarının, dönem sonu sınavlarının, bütünleme sınavlarının, tek/çift sınavlarının yüz yüze yapılmasına karar verilmiştir.
  • Derslere devam durumu hakkında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Önlisans, Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği geçerli olup, uygulamalı derslere devam zorunluluğu %80’dir ve devamsızlık sürelerine öğrencinin sağlık raporu alarak geçirdiği süre dahildir.