GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE

12 Şubat 2023 Pazar

GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE

6 Şubat 2023 sabahı ülke olarak derin bir acıya uyandık. Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok şehrimizi etkileyen depremin ve sonuçlarının derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Üniversitemiz rektörlüğünün yönlendirdiği doğrultuda fakültemiz, afetzedelerin ihtiyaçlarının karşılanmasında, personelimizin, öğrencilerimizin ve yakınlarının desteklenmesinde katkı sunmaktadır. Hatta böyle günlerde topluma hizmet etmek için yetiştirdiğimiz hemşirelik öğrencilerimizin de deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza gönüllü olarak yardım ettiğini öğrendik.

Sağlık Bilimleri Fakültesi ailesinin tüm üyelerine verdikleri destek için teşekkür ediyor, bu uzun soluklu süreçte birlikte, dayanışma içinde güçlükleri aşma inancımızı sürdürmeyi diliyoruz.  

Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencimiz Hazar Gökçe, gönüllü olarak deprem bölgesinde yardım çalışmalarına katılmıştır. Öğrencimiz deprem bölgesinden deneyimlerini bizlerle paylaştı: