Hemşirelik Dergilerindeki Konuların ve Eğilimlerin Metin Madenciliği ve Ağ Analizi Sonuçları konusunda webinar gerçekleştirildi.

25 Nisan 2024 Perşembe

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından 16 Nisan 2024 tarihinde Hemşirelik Dergilerindeki Konuların ve Eğilimlerin Metin Madenciliği ve Ağ Analizi Sonuçları başlıklı webinar gerçekleştirilmiş olup webinara öğretim elemanları, öğrenciler ve kurum dışından da olmak üzere toplam 139 kişi katılmıştır.
Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Yasemin Yıldırım Usta’nın moderatörlüğünü yaptığı etkinlikte Manhattanville Universitesi Hemşirelik ve Sağlık Bilimleri Okulu'nda Dekan Yardımcısı ve New York Eyaleti Dekanlar Kurulu Üyesi Doç.Dr. Orhan Haklı tarafından “hemşireliğin geleceği, zorluklar ve fırsatlar, metin madenciliği, hemşirelik uygulama ortamı, ileri uygulama hemşireliği, gelecekte hemşireliğin çalışma alanları vb konular ele alınmıştır.
Etkinlik sonunda öğretim elemanlarının soruları yanıtlanmış ve “Etkinlik Sonrası Değerlendirme Formu”  aracılığıyla eğitimin etkinliğine ilişkin görüşleri alınmıştır. Katılımcıların çoğu eğitim ile ilgili yüksek memnuniyet bildirmiştir.
EĞİTİMİN ORGANİZASYONU 100 PUAN 75
Tamamen Katılıyorum
Katılıyorum
Kararsızım
Katılmıyorum
Hiç Katılmıyorum
Eğitimin düzenlendiği gün ve saat (zamanlaması) uygundu 95 33 4 5 2
Eğitimle ilgili duyurular yeterli biçimde yapıldı 105 29 3 2 -
Eğitimin konusu ve konuşmacısı iyi seçilmişti 115 23 1 - -
Eğitimin mekânı (sanal platform) uygundu 110 24 1 3 1
EĞİTİMİN KATKISI
Eğitim güncel bilgileri yakalamamı sağladı 112 23 4 - -
Eğitim bilgi ve becerilerime katkı sağladı 108 26 4 1 -
Eğitimde kazandıklarımı mesleki uygulamada kullanabilirim 107 28 3 1 -
Eğitim beklentilerimi karşıladı 109 26 3 1 -
EĞİTİMCİLERİN SUNUMU
Eğiticilerin konuya hâkimiyeti yeterliydi 117 22 - - -
Eğiticiler konuya dikkatimi çekebildi 110 24 5 - -
Eğiticilerin sunumu / yanıtları açık ve anlaşılırdı 117 21 - - -
Eğiticiler süreyi etkin kullandı 118 20 - - -

Değerli bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşan Sayın Doç. Dr. Orhan Haklı’ya teşekkür ederiz.